Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Gratis beschikbaar: hoorcollege Handelsnaamrecht van Dirk Visser

26 augustus 2021

Ter gelegenheid van de opening van het Academisch (IE) jaar 2021-2022 is nu gratis beschikbaar voor alle nieuwe studenten (IE) rechten en alle andere geïnteresseerden het inleidende online ‘Hoorcollege Handelsnaamrecht’. Professor Dirk Visser bespreekt daarin het gehele handelsnaamrecht en besteedt veel aandacht aan de gevolgen van het Dairy Partners arrest van de Hoge Raad van begin dit jaar.

Het Dairy Partners-arrest en de gevolgen daarvan worden nader besproken tijdens de eerste sessie van de nieuwe wekelijkse Leiden Law Lunch IE op woensdag 1 september 2021 van 12.00 tot 13.00 uur door Roderick Chalmers en Charlotte Vrendenbarg

Aanmelden kan hier. Deelname voor (fulltime) leden van de rechterlijke macht, (fulltime) wetenschappers, (fulltime) studenten ingeschreven aan een universiteit in Nederland of België is gratis.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.