Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Informatiebijeenkomst alternatieve Humanities Campus op dinsdag 21 september (LOCATIE GEWIJZIGD)

21 september 2021

In de eerdere mededeling werd aangegeven dat de informatiebijeenkomst zal plaatsvinden in de Faculty Club. De nieuwe locatie voor de bijeenkomst is de Heinsiuszaal op de tweede verdieping van de Universiteitsbibliotheek.

Op donderdag 16 september 2021 is het besluit over de realisatie van een alternatieve Humanities Campus bekend gemaakt. 

Voor de faculteit en de Universiteit Leiden is dit een tegenslag in de ontwikkeling van de Humanities Campus waarvoor we snel een oplossing zoeken. We zijn al druk aan de slag om een alternatief plan voor een duurzame Humanities Campus te ontwikkelen waarbij het community-gevoel, een prettige studie- en werkomgeving, moderne onderwijszalen en de toekomstbestendige faciliteiten opnieuw de uitgangspunten zijn. 

Informatiebijeenkomst op 21 september en meer informatie

We organiseren op dinsdag 21 september in de Heinsius zaal (Universiteitsbibliotheek, tweede etage) een informatiebijeenkomst voor alle medewerkers van de faculteit. Martijn Ridderbos (Vice-voorzitter College van Bestuur) en Mark Rutgers (Decaan Faculteit Geesteswetenschappen) zullen het besluit toelichten en vragen beantwoorden. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn of online wil meekijken is van harte welkom. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands.

Meld je aan voor de informatiebijeenkomst

In de komende periode zullen we ook via de verschillende gremia zoveel mogelijk medewerkers hierover informeren en betrekken.

Heb je een vraag of opmerking? Stuur dan een e-mail naar hc-info@hum.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.