Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Boek buitenlandse dienstreizen met UBI

14 september 2021

Als je een buitenlandse dienstreis maakt, is het het eenvoudigst als je je reis boekt met UBI, de nieuwe boekingstool van Uniglobe. Uniglobe is een reisorganisatie waar de universiteit een overeenkomst mee heeft. Lees hoe je in vier stappen een dienstreis boekt.

Dienstreizen naar het buitenland zijn onder voorwaarden beperkt toegestaan. Wil je op dienstreis naar het buitenland, hou er dan rekening mee dat je vooraf schriftelijke toestemming nodig hebt. Dien je aanvraag ten minste 8 weken van tevoren in. Bij alle aanvragen wordt afgewogen of de reis noodzakelijk is en of deze nu moet plaatsvinden. 

Een online conferentie stoot drieduizend keer minder kooldioxide uit dan een face-to-face-meeting, berekenden Leidse sterrenkundigen na afloop van de virtuele conferentie van de European Astronomical Society. De afgelopen periode heeft ons laten zien hoeveel mogelijkheden de digitale wereld ons biedt. Vraag jezelf af of het echt nodig is om op dienstreis te gaan, of dat vergelijkbare resultaten ook via digitale meetings gerealiseerd kunnen worden.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.