Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Call voor aanvragen MIASA Fellowships

29 september 2021

Call voor aanvragen voor de MIASA (Maria Sibylla Merian Institute for Advanced Studies in Afrika) fellowships.

Het Instituut biedt tijd en ruimte voor het ondersteunen van vernieuwende academische projecten in de Geestes- en Sociale Wetenschappen van internationale topkwaliteit. MIASA ondersteunt deze projecten via verschillende soorten beurzen: individuele beurzen, tandembeurzen met de ene tandempartner uit Duitsland en de andere uit Afrika, en beurzen als leden van Interdisciplinary Fellow Groups (IFG). Van 2021 tot 2026 zal MIASA in totaal zo'n 20 beurzen per jaar toekennen.

Call Individual Fellowships (deadline 15 november 2021)
Call Tandem Fellowships (deadline 15 november 2021)
Call for IFGs Pre-proposals (deadline 15 december 2021)

 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.