Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Corona-update: nieuw campusprotocol, informatie over ventilatie

14 september 2021

Campusprotocol

In het Campusprotocol vind je alle maatregelen die gelden voor onze studenten en medewerkers en in onze gebouwen. Er is een nieuwe versie van dit protocol, waarin alle versoepelingen en wijzigingen die zijn ingegaan sinds 30 augustus zijn verwerkt. Lees het protocol goed door en wijs eventuele gasten of nieuwe collega’s erop. Naar het Campusprotocol.

Ventilatie

Het is bekend dat ventilatie zeer belangrijk is in de bestrijding tegen het virus, zeker als er veel mensen bij elkaar komen in een afgesloten ruimte. Het goed ventileren van onze gebouwen heeft daarom continu onze aandacht. Alle onderwijsruimten binnen de universiteit worden geventileerd conform de eisen van het RIVM. In werkruimten en vergaderzalen is het belangrijk ramen open te zetten. Een gedetailleerde uitleg van de ventilatiesystemen vind je in het Campusprotocol of hier.

Persconferentie 14 september 

Op 14 september staat weer een persconferentie gepland, waar het demissionair kabinet mogelijk nieuwe versoepelingen of aangepaste maatregelen aankondigt. In de dagen na deze persconferentie werken we uit wat deze mogelijke versoepelingen kunnen betekenen voor onze studenten en medewerkers.

Houd de pagina Updates Coronavirus in de gaten voor de laatste stand van zaken. 

Updates coronavirus
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.