Universiteit Leiden

nl en

Organisatie, Onderzoek

De call voor het LNVH Distinguished Women Scientists Fund (DWSF) is geopend

1 september 2021

Ook dit jaar kunnen vrouwelijke wetenschappers weer profiteren van een travel grant uit het LNVH DWSFund. Deze reisbeurs is bestemd voor vrouwelijke postdocs (tot 3 jaar na hun PhD en vanuit alle vakgebieden) die in het kader van hun onderzoek een buitenlandse reis willen gaan maken. 

Voorwaarden, aanvraagformulier en deadline

De voorwaarden
Het aanvraagformulier.

Vanwege reisbeperkingen en de veranderende omstandigheden door de pandemie, is er ook nu weer ruimte voor de laureaten om (in overleg) de reis te verplaatsen naar een later moment, mocht dit onverhoopt nodig zijn. De beurs zal aan zes laureaten worden toegekend.

Deadline

Aanvragen kunnen tot en met 15 december 2021 ingediend worden via info@lnvh.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.