Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Meld je aan voor de Research Support Conference

13 september 2021

Onderzoeksondersteuning voor onderzoeksprojecten. Wat komt daar allemaal bij kijken? Tijd om van elkaar te leren! Op 27, 28 en 29 september bieden we onderzoeksondersteuners en andere geïnteresseerde collega’s tijdens de Leiden Research Support Conference interactieve workshops op het gebied van o.a. subsidieadvies, datamanagement, privacy en projectbeheer en speeddates, netwerklunches en nog veel meer. En het mooie is: je kunt zelf de sessies selecteren die goed aansluiten bij jóuw voorkeuren.

In het blokkenschema zie je welke onderwerpen er op het programma staan. Een uitgebreide toelichting per workshop vind je onder het blokkenschema. Meld je aan voor de workshop(s) die je graag wilt bijwonen. Eén of meerdere, online of op locatie: alles is mogelijk!

Programma en aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.