Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Oude UB start met pilot Hybride Werken op dinsdag 5 oktober

24 september 2021

In de laatste persconferentie heeft de regering het thuiswerkadvies iets versoepeld. Met ingang van 25 september geldt: werk thuis wanneer het kan, en op kantoor wanneer het moet. Dat betekent dat wij weer vaker naar het werk kunnen komen.

Pilot Hybride Werken Oude UB

Vanaf dinsdag 5 oktober starten we op het Bestuursbureau, bij het ASSC en bij Vastgoed met de Pilot Hybride Werken Oude UB. Een van de belangrijkste onderdelen van de pilot is dat we in de Oude UB flexibel zullen gaan werken. Je bepaalt, binnen bepaalde grenzen, zelf hoe, wanneer en waar je werkt. In overleg met je leidinggevende en je directe collega’s bepaal je wanneer het nodig is om naar kantoor te komen.

Reserveer je werkplek via SharedDesk

Voor de dagen dat je naar kantoor komt, zul je een werkplek moeten reserveren via SharedDesk. In dit systeem kun je verschillende typen werkplekken reserveren: denk aan concentratieplekken, ‘spreekkamers’ voor kleine overleggen, of werkplekken in grotere werkkamers. Ook is het voor iedereen mogelijk om in SharedDesk bepaalde vergaderruimtes te reserveren. Heb je vragen? Neem dan contact op met shareddesk@ufb.leidenuniv.nl

Belangrijke documenten

Praktische tips en uitgangspunten voor als je weer op kantoor komt, lees je in:

Alle feedback is welkom!

De Pilot Hybride Werken is bij uitstek bedoeld om te ontdekken wat fijn werkt, en wat juist niet. Gedurende de pilot zal de projectgroep monitoren hoe het gaat, en waar nodig bijsturen. Daarvoor zijn jullie eigen ervaringen ook zeer van belang. Dus heb je vragen, ideeën hoe het beter kan, of loop je tegen knelpunten aan: laat het dan vooral weten aan de deelnemer die namens jouw eenheid in de projectgroep zit:

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.