USC najaarsactie: Kom vier maanden sporten en krijg de laatste maand gratis!

20 september 2021

Kan je conditie wel een opkikker gebruiken? Het USC biedt dit jaar een zeer voordelig najaarsabonnement aan om weer helemaal (terug) in shape te komen: kom vier maanden sporten en sport de eerste maand van 2022 gratis!

Voor ieder wat wils

Het USC biedt meer dan 55 sporten en groepslessen, waaronder ‘old school’ sporten zoals tennis, boksen en ballet maar ook modernere sporten zoals hiphop femme, gladiator en twerk dance. Alle groepslessen worden gegeven in het USC-hoofdgebouw op de Einsteinweg; fitnessruimtes zijn er op twee locaties, naast de fitness op de Einsteinweg ook in Plex-Fit in het centrum van Leiden. Daarnaast ben je welkom bij The Buzz: de moderne fitness- en groepsleslocatie van het USC in Den Haag.

Bezoek de website van het USC voor het complete sportaanbod van meer dan 55 sporten of download de My USC Leiden Sports App (te downloaden via App Store of de Google Play Store).

Let op: de actie is geldig tot en met 31 oktober 2021.