Facilitair

Wassenaarseweg afgesloten van 24 september tot en met 7 oktober

24 september 2021

Van 24 september tot en met 7 oktober is de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen via de Wassenaarseweg minder goed bereikbaar dan normaal. De salonwagens die in Leiden zullen zijn voor de 3-oktoberkermis worden gestald op de Wassenaarsweg, die daardoor deels afgesloten is voor verkeer.

Stallen salonwagens
De salonwagens worden gestald op de Wassenaarseweg tussen de Sylviusweg tot voor de Niels Bohrweg. Op 24 september wordt gestart met het leggen van stalen rijplaten tussen het fietspad en de Wassenaarseweg, zodat de wagens geplaatst kunnen worden. Verwacht wordt dat alle rijplaten rond 7 oktober weer verwijderd zijn.

Parkeergarage Gorlaeus Building en logistiek centrum bereikbaar
Bestemmingsverkeer voor de universiteit wordt toegang gegeven tot de Wassenaarseweg en kan tijdens de afsluiting de parkeergarage en het logistiek centrum uitsluitend bereiken vanaf de Niels Bohrweg-zijde. Fietsverkeer over de Wassenaarseweg wordt omgeleid via de Einsteinweg/Niels Bohrweg.

Borden en verkeersregelaars
Deze situatie loopt van 24 september tot en met 7 oktober. De gemeente plaatst borden en zet verkeersregelaars in die dag en nacht aanwezig zullen zijn om de gewijzigde verkeerssituatie zichtbaar te maken en het verkeer veilig in goede banen te leiden.

Vragen? Neem dan contact op met de Servicedesk.