Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Call for Proposals: EuroScience Open Forum (ESOF2022) in Leiden

8 november 2021

Van 13 t/m 16 juli 2022 vindt het EuroScience Open Forum (ESOF) plaats in Leiden, het grootste tweejaarlijkse multidisciplinaire wetenschapscongres van Europa. De call for proposals voor ESOF 2022 is nu geopend. De inzendtermijn is verlengd tot 30 november 16.00 uur CET, dus stuur jouw voorstel voor een sessie of posterpresentatie snel in!

Op ESOF komen wetenschappers, innovators, journalisten, beleidsmakers en docenten van over de hele wereld bij elkaar om te praten over de laatste ontwikkelingen in de wetenschap, en hoe dat onze maatschappij vooruithelpt. Het hoofdthema van de conferentie in 2022 is "Crossing Borders, Engaged Science, Resilient Societies".

De call for proposals voor ESOF 2022 is nu geopend. Iedereen die een bijdrage wil leveren aan het congres, is van harte welkom om een voorstel voor een sessie (bijv. paneldiscussie, workshop of debat) of posterpresentatie in te sturen. De deadline voor het insturen van voorstellen is 30 november.

De onderwerpen: van duurzaamheid tot wetenschappelijke carrière

Wetenschappelijk onderzoek vindt niet alleen plaats in de academische wereld en het bedrijfsleven, maar maakt ook deel uit van de samenleving. Om de verscheidenheid aan actuele, urgente vraagstukken uit de maatschappij tot één samenhangend programma te vormen, komen er een aantal subthema’s aan bod:

  • Duurzaamheid
  • Culturele identiteit en maatschappelijke transformatie
  • Gezonde samenleving
  • Ruimte voor wetenschap
  • Academische vrijheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid
  • Actiegericht ondernemerschap en onderwijs
  • Nieuwe academische carrières

Kijk voor meer informatie op de website van EuroScience Open Forum. Stuur je voorstellen voor sessies en posters in voor 30 november 2021.

Meer informatie en indienen
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.