Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Informatiebijeenkomst Humanities Campus op donderdag 28 oktober

25 oktober 2021

Op donderdag 28 oktober van 12.30 tot 13.30 uur vindt opnieuw een plenaire hybride informatiebijeenkomst over de alternatieve Humanities Campus plaats voor alle medewerkers van de faculteit. Martijn Ridderbos (Vice-voorzitter College van Bestuur) en Mark Rutgers (Decaan Faculteit Geesteswetenschappen) zullen het Plan van Aanpak om te komen tot een alternatieve Humanities Campus toelichten en vragen beantwoorden. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn of online wil meekijken is van harte welkom. De voertaal tijdens de bijeenkomst is Nederlands.

Meld je hiervoor vast aan via dit formulier. De bijeenkomst vindt plaats in zaal 1.48 in het Lipsius.

Heb je in de tussentijd een vraag of opmerking over de ontwikkeling van de Humanities Campus? Stuur dan een e-mail naar hc-info@hum.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.