Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Leer hoe je spel en theatervaardigheden kunt gebruiken tijdens het lesgeven

14 oktober 2021

Wil je van je studenten actieve luisteraars maken? Met vaardigheden uit het theater til je het lesgeven naar een hoger niveau. Tijdens de speciale trainingen van de TU Delft leer je nóg beter de aandacht van je publiek vast te houden. En hoe je met behulp van spel en theater de motivatie van studenten kunt stimuleren. Deelname aan de trainingen kost €600,-.

Activating Large Audiences

11 november, 25 november en 9 december 2021 van 9.30 – 13.00 uur
Aanmelden >>
Informatie over de training >>

Teaching with Theatre Skills

11 november, 25 november en 9 december 2021 van 14.00 - 17.30 uur
Aanmelden >>
Informatie over de training >>

LDE universiteiten stellen cursusaanbod voor elkaars docenten open

Docenten van de Universiteit Leiden, TU Delft en Erasmus Universiteit Rotterdam kunnen voor hetzelfde tarief gebruik maken van elkaars cursusaanbod. De LDE universiteiten willen met deze pilot je de kans geven om je perspectief te verbreden en te leren van docenten van een andere universiteit.

Bekijk het volledige cursusaanbod >>

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.