Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Leiden Marathon 10 oktober: gratis Runner-shirt voor studenten en medewerkers

1 oktober 2021

De Leiden Marathon vindt plaats op zondag 10 oktober. Van alle grote loopevenementen is de Leiden Marathon de eerste marathon die sinds de corona-uitbraak plaatsvindt. Met afstanden van 5 km tot de hele marathon is er voor iedere hardloper wat wils. Inschrijven kan tot en met 7 oktober. Schrijf je daarom nog snel in!

Gratis runner-shirt

Het Universitair Sportcentrum doet graag mee en ondersteunt deelnemende medewerkers en studenten met een gratis runner-shirt. Het shirt is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een comfortabele fitting. 

Verzamelplek voor medewerkers

Voor medewerkers is op 10 oktober een verzamelplek gestationeerd in Plexus, 7 minuten lopen van de start. Vanaf 9:00 uur kunnen medewerkers daar rustig naar het toilet, hun spullen achterlaten, een Runner-shirt ophalen als je dat nog niet eerder hebt gedaan, na afloop douchen en natuurlijk ervaringen uitwisselen. Ook staat er koffie, thee, sportdrank en fruit klaar.

Aanvullende bijkomstigheden voor studenten

Voor studenten hebben we ook leuke aanvullende bijkomstigheden. Bij Leiden Marathon strijd je tegen andere studenten, want de verschillende afstanden van de Leiden Marathon zijn onderdeel van de Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK). Vergeet bij je inschrijving niet te vermelden dat je student bent, want dan doe je automatisch mee met de NSK. Daarnaast stelt het USC een subsidie van €5,- ter beschikking voor deelnemende studenten met een USC-jaarabonnement. Voor de spelregels, kijk hier.

Meer informatie

Ga naar Home - Leiden Marathon

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.