Meld je aan: lezing van de Psychologische Hochschule Berlin over stalking

5 oktober 2021

De Psychologische Hochschule Berlin (PHB) nodigt geïnteresseerden van harte uit voor een nieuwe virtuele editie van de lezingenreeks 'Vielfalt der Rechtspsychologie - Putting Science into Practice - Putting Science in Practice'.

Hoe vaak komt het fenomeen stalking voor en welke oorzaken, motieven en psychopathologische aspecten spelen een rol? Welke effecten heeft stalking op de getroffenen en hoe kunnen ze worden beschermd?

Als onderdeel van de openbare PHB-serie 'Diversity of Forensic Psychology - Putting Science in Practice' geeft prof.dr. Lena Posch van de Hamburgse Politieacademie op donderdag 28 oktober 2021 een overzicht van onderzoek naar stalkingfenomenen.

Vanwege de coronapandemie zal de lezing via Zoom plaatsvinden. Zie hier voor meer informatie.