Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Parkeergarage Maliebaan Noord vol? Parkeer bij het P+R Transferium Haagweg

14 oktober 2021

Door de sluiting van Parkeergarage Maliebaan Zuid is er in het centrum onvoldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor alle parkeerkaarthouders. Is de parkeergarage Maliebaan Noord vol en heb je een geldig parkeerabonnement voor de Maliebaan? Dan kun je parkeren bij het P+R Transferium Haagweg (Haagweg 8, 2311 AA Leiden). Je kunt inrijden op basis van kentekenherkenning. Alle kentekens en namen van abonnementhouders zijn doorgegeven.

Parkeerabonnement aanvragen

Wil je een parkeerabonnement kopen? Je sluit het abonnement af via het Serviceplein. Het abonnement wordt automatisch aan je LU-Card toegevoegd. Houd er rekening mee dat het minimaal een dag duurt voordat je kenteken bekend is bij het parkeerterrein op de Haagweg. Heb je je abonnement verlengd? Ook dan geldt dat het minimaal een dag duurt voordat je daar kunt parkeren.

Opties parkeren in de binnenstad

Parkeergarage Maliebaan Noord 

  • Parkeren tijdens werkdagen en in het weekend.
  • Een beperkt aantal parkeerplaatsen.
  • Geen laadpalen voor elektrische of hybride auto’s.

P+R Transferium Haagweg Leiden

  • Alleen parkeren tijdens werkdagen.
  • Inrijden is op basis van kentekenherkenning bij de slagbomen.
  • Laadpalen voor elektrische of hybride auto’s.
  • Overdag en in de avond rijden er om de paar minuten gratis pendelbusjes van en naar het parkeerterrein. Wanneer je weer terug wilt, bel je met +31 71 51 20 071. Een pendelbus haalt je op en brengt je naar het parkeerterrein.

Vragen?

Heb je vragen over het parkeren op de Maliebaan of Haagweg? Neem dan contact op met parkeerbeheer via parkeren@vastgoed.leidenuniv.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.