Universiteit Leiden

nl en

Sociaal, Organisatie

Time to recharge: doe mee met de Healthy University Week 2021

18 oktober 2021

Van 25 t/m 29 oktober is het Healthy University Week bij de Universiteit Leiden en het LUMC. Een week vol activiteiten om onze medewerkers fysiek en mentaal fit te houden. Doe mee met onze dagelijkse online energizers of volg een lunchlezing over waarom het essentieel is om tijd te besteden aan rechargen. Ook kun je je inschrijven voor een van onze workshops over manieren om stress te verminderen, je energie te beheersen of je mentale veerkracht te vergroten.

Voel jij je aan het eind van de dag vaak uitgeput en vind je het lastig om te bepalen welke gezonde gewoontes jou een snelle energieboost kunnen geven? Heb je weleens te lang gewerkt zonder pauze te nemen? We hebben het allemaal weleens meegemaakt. Hoewel de corona pandemie de werkplek fundamenteel heeft veranderd, is één fundamenteel feit niet veranderd: mensen hebben tijd nodig om op te laden. Daarom hebben we 'Time to recharge' gekozen als thema voor de Healthy University Week 2021 en hebben we een vol programma samengesteld om jou nieuwe energie te geven!

Tijd om op te laden

Hoewel algemeen wordt erkend dat pauzes belangrijk zijn en dat je een goede balans tussen werk en privé moet nastreven, belemmert de druk om productief te zijn vaak onze plannen om ons op te laden en dus wat tijd voor onszelf te nemen. Tijdens de Healthy University Week 2021 willen we benadrukken hoe belangrijk het is om tijd te nemen om op te laden, willen we je perspectief veranderen over wat het precies betekent om op te laden en je vaardigheden aan leren die passen bij jouw individuele behoeften. Onthoud dat iedereen wel eens een pauze nodig heeft. Tijd nemen om uit te rusten en jezelf op te laden is geen verspilde tijd. Recharge! Kies waar jij energie van krijgt!

Doe mee

Tijdens de Healthy University Week maak je kennis met simpele ontspanningstechnieken, energizers en krijg je tips en tricks om te werken aan een energiekere versie van jezelf. Er zijn interactieve workshops, live yoga en sportlessen met het Universitair Sportcentrum (USC) en inspirerende lunchlezingen door key-note sprekers als Hidde de Vries, Kiki Vreeling, David van Bodegom, Mark Schadenberg en Klaas Koster.

Het volledige programma staat nu online. Schrijf je snel in want voor sommige activiteiten zijn de plaatsen beperkt. Alle activiteiten zijn gratis voor medewerkers van de Universiteit Leiden en het LUMC.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.