Universiteit Leiden

nl en

Sociaal, Organisatie

Wijs studenten op de online programma’s van Caring Universities

15 oktober 2021

Caring Universities is een initiatief dat het psychisch welzijn van studenten in kaart wil brengen en verbeteren. Studenten krijgen één keer per jaar een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen over hun mentale welzijn. Als uit de vragenlijst blijkt dat de student ergens last van heeft, kan anoniem een gratis online programma worden gevolgd onder persoonlijke begeleiding van een online coach. De programma’s zijn gericht op het verbeteren van de stemming, het verminderen van stress, omgaan met de COVID-19 pandemie en verminderen van uitstelgedrag. Deze programma’s zijn ook beschikbaar voor studenten die de vragenlijst niet invullen of geen klachten hebben. Om je studenten te informeren over de programma’s van Caring Universities kun je deze slide gebruiken of deze video laten zien. 

Meer informatie

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.