Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Call for proposals Erasmus+ International Credit Mobility (ICM) 2022

8 november 2021

Ben je geïnteresseerd in het opzetten van partnerschappen met universiteiten buiten de Europese Unie, of in uitwisselingen van studenten en personeel met organisaties buiten de EU-grenzen? Vraag dan de Erasmus+ International Credit Mobility (ICM) subsidie ​​aan. Laat subsidieadviseur Kathelijne Smits voor 2 december weten dat je geïnteresseerd bent door je 'Expression of Interest' in te sturen. Het Europese Erasmus+-programma International Credit Mobility (KA 171) maakt de uitwisseling mogelijk van bachelor- en masterstudenten, PhD-kandidaten en staf met universiteiten buiten de Europese Unie.

Interne deadlines:

  • Expression of Interest verzonden naar subsidieadviseur: 2 december 2021
  • Resultaten voorselectie bekend: 14 december 2021
  • Eerste concept: 20 januari 2022
  • Definitieve versie: 14 februari 2022

Het sjabloon voor de 'Expression of Interest' en meer informatie over de Leidse ICM-procedure vind je op Subsidies voor Onderwijs.

De publicatie van de Erasmus+ Call for Proposals wordt later dit jaar verwacht. Enkele belangrijke wijzigingen zijn al aangekondigd door het Nationaal Agentschap, bijvoorbeeld met betrekking tot de budgetregio's. Neem tijdig contact op met de subsidieadviseur als je meer informatie nodig hebt. Houd er rekening mee dat elk ICM-project een goede coördinatie vereist van zowel de aanvrager als de partneruniversiteit. Het subsidieteam SEA Internationale Betrekkingen begeleidt je daarbij, betrek ook zo vroeg mogelijk het international office van je faculteit.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.