Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Call for proposals International Credit Mobility (ICM) 2022

12 november 2021

Het Europese Erasmus+ ‘International Credit Mobility’ (KA 171)-subsidieprogramma faciliteert de uitwisseling van bachelor- en masterstudenten, promovendi en personeel met universiteiten buiten de Europese Unie. Onze faculteit, zowel vanuit Bureau Internationaal Onderwijs als vanuit verschillende afdelingen, heeft al eerder succesvolle voorstellen ingediend. Voor een overzicht van alle projecten, kijk hier.

Er komt nu weer een nieuwe aanvraagronde aan. Vóór 2 december 2021 kan een “Expres of Interest” ingediend worden bij de centrale subsidieadviseur. Wanneer de voorstellen ook inkomende studentenuitwisseling betreft, graag van tevoren contact opnemen met Bureau Internationaal Onderwijs.

Voor meer informatie over het programma, zie de aankondiging en of de applying for an education grant-pagina.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.