Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Erasmus+ Call 2022 en Programmagids 2022 gepubliceerd

26 november 2021

De officiële Programmagids Erasmus+ 2022 en de deadlines voor subsidieaanvragen voor de Call 2022 zijn door de Europese Commissie gepubliceerd. In de Programmagids vind je de details van alle Erasmus+ programma’s op het gebied van individuele mobiliteit en internationale samenwerking, waaronder International Credit Mobility, Virtual Exchanges, Partnerships for Cooperation, en Jean Monnet. 

Neem tijdig contact op met de subsidieadviseur voor onderwijssubsidies, Kathelijne Smits, als je van plan bent een aanvraag in te dienen. De interne deadline voor International Credit Mobility is 2 december. Raadpleeg voor meer informatie over onderwijssubsidies deze pagina

Subsidie Erasmus+

Erasmus+ is een initiatief van de Europese Commissie. Je kunt via Erasmus+ een subsidie krijgen voor jouw onderwijsprojecten met partners binnen en buiten Europa. Erasmus+ ondersteunt ook de internationale mobiliteit (uitwisseling) van studenten en docenten. Ben je hierin geïnteresseerd? Vraag dan voor 2 december de Erasmus+ International Credit Mobility (ICM) subsidie aan.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.