Esther van Opstal vanaf volgend jaar nieuwe directeur HRM

16 november 2021

Drs. Esther van Opstal is vanaf 1 januari 2022 de nieuwe directeur HRM, een functie die tot dat moment ad interim wordt bekleed door Heleen Cocu-Wassink.

Esther van Opstal studeerde bewegingswetenschappen en arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit. In haar loopbaan heeft zij verschillende management- en HR-posities ingevuld bij diverse (internationale) organisaties, zoals Delta Lloyd, DLA Piper, Nationale Nederlanden en ING. Zij maakt nu vol enthousiasme de overstap van dienstensector naar de universiteit vanwege het maatschappelijk belang van onderwijs, nu en in de toekomst.

Van Opstal start vanaf 1 december al met kennismaken met collega's en de organisatie. Als directeur HRM hoopt zij bij te dragen aan een vrije en veilige leer- en werkomgeving binnen de universiteit.

Esther van Opstal vanaf 1 januari 2022 nieuwe directeur HRM