Universiteit Leiden

nl en

In memoriam: Sierk Bosma

3 november 2021

Vorige week is onze student Sierk Bosma overleden. Sierk volgde de bachelor Fiscaal recht aan de Universiteit Leiden en volgde ook een bachelor Economie en Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit. Zijn overlijden is voor ons een grote schok en wij zijn hierdoor zeer aangedaan.­­

In het onderwijs viel Sierk op door zijn positieve en gemotiveerde houding. Wij hebben hem leren kennen als een gedreven student met een brede belangstelling voor het fiscale recht, die zijn ervaringen ook buiten de omgeving van de universiteit graag met anderen deelde.  

Wij wensen de ouders van Sierk, zijn broer, andere familieleden en dierbaren veel kracht en sterkte toe bij dit grote verlies.

Condoleanceregister

Het condoleanceregister op Augustinus is voor iedereen opengesteld. Dinsdag 2 november tot 19.00 uur en woensdag 3 november van 11.00-19.00 uur is de sociëteit open (Rapenburg 24) om steun te betuigen.

Medestudenten kunnen contact opnemen met een van de studentpsychologen indien zij daar behoefte aan hebben. Medewerkers kunnen contact opnemen met hun leidinggevende.

Joanne van der Leun, decaan Faculteit der Rechtsgeleerdheid 

Jan Adriaanse, wetenschappelijk directeur Instituut voor Fiscale en Economische vakken

Jan Vleggeert, voorzitter afdeling Belastingrecht

Esther Huiskers-Stoop, opleidingsdirecteur Fiscaal recht

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.