Facilitair

Meubilair voor thuiswerken aanvragen via Serviceplein

15 november 2021

Na anderhalf jaar zoveel mogelijk thuiswerken, gaan we steeds meer richting een hybride werkvorm waar plaatsonafhankelijk werken onderdeel van is. Meubels die je nodig hebt om thuis te werken, kun je onder voorwaarden vanaf 15 november via het Serviceplein aanvragen.

Refurbished of tweedehands meubilair

In het kader van onze duurzaamheidsvisie kiezen we voor het faciliteren van refurbished of tweedehands meubilair. Het is daarom niet mogelijk om een type model of kleur uit te kiezen.

Aanvragen

Wat de voorwaarden zijn en hoe je de producten kunt aanvragen, lees je op de pagina 'Thuiswerkfaciliteiten aanvragen'.

Gefaseerde livegang

Medewerkers van o.a. Geesteswetenschappen en het ICLON hadden al toegang tot de tool in het Serviceplein. Vanaf 15 november kunnen ook de medewerkers van het ASSC en het Bestuursbureau via het Serviceplein meubilair aanvragen. Op termijn zal het mogelijk zijn om via deze tool ICT-middelen, zoals een laptop, aan te vragen. Je faculteit of eenheid zal je hierover informeren.