Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Onderzoek

NIEUW (Nederlandse) testhandleidingencollectie in de bibliotheek Sociale Wetenschappen

17 november 2021

Op verzoek van en in samenwerking met het Instituut Pedagogische Wetenschappen is per heden een basiscollectie Testhandleidingen beschikbaar in de bibliotheek Sociale Wetenschappen. 

De collectie zal jaarlijks up-to-date gebracht en verder uitgebreid worden. Op dit moment gaat het om 32 titels. Voor een lijst zie de catalogus (Advanced search > Shelfmark / contains / test ).

De testhandleidingen zijn alleen beschikbaar voor studenten en medewerkers van de Faculteit Sociale Wetenschappen. Medewerkers kunnen een testhandleiding 3 dagen lenen, studenten kunnen het materiaal ter plekke in de bibliotheek inzien.

Voor inzage hebben studenten toestemming nodig van hun begeleider of docent. Toestemming wordt verleend via het formulier Toestemming voor het inzien van testhandleidingen in de bibliotheek. Dit formulier staat in de Subject guides van Pedagogische Wetenschappen en Psychologie. De Subject guides / Library guides vind je op de website van de bibliotheek en op het studentenportaal van de opleiding. Studenten kunnen het ondertekende en uitgeprinte formulier tonen aan de balie van de bibliotheek SW en de handleiding daar in ontvangst nemen.

https://www.bibliotheek.universiteitleiden.nl/subject-guides/pedagogische-wetenschappen#testhandleidingen 

https://www.bibliotheek.universiteitleiden.nl/subject-guides/psychologie#testhandleidingen

Voor vragen graag contact opnemen met Marijke van Kester kester@library.leidenuniv.nl 
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.