Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

NIEUW (Nederlandstalige) testhandleidingencollectie in de bibliotheek Sociale Wetenschappen

20 december 2021

Op verzoek van het Instituutsbestuur Pedagogische Wetenschappen is in nauwe samenwerking met NPOS, LGO en het LUBEC een basiscollectie Testhandleidingen samengesteld voor uitgifte via de bibliotheek. Deze handleidingen zijn beschikbaar in de bibliotheek Sociale Wetenschappen.

De collectie zal jaarlijks geactualiseerd en verder uitgebreid worden. Op dit moment gaat het om 32 titels. Voor een lijst zie de catalogus (Advanced search > Shelfmark / contains / test).

De testhandleidingen zijn alleen beschikbaar voor studenten en medewerkers van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Medewerkers kunnen een testhandleiding 3 dagen lenen, studenten kunnen het materiaal ter plekke in de bibliotheek inzien.

Toestemming

Voor inzage hebben studenten toestemming nodig van hun begeleider of docent. Toestemming wordt verleend via het formulier 'Toestemming voor het inzien van testhandleidingen' in de bibliotheek. Dit formulier staat in de Subject guides van Pedagogische Wetenschappen en Psychologie.

De Subject guides/Library guides voor Pedagogische Wetenschappen en die voor Psychologie vind je op de website van de bibliotheek en op het studentenportaal van de opleiding. Studenten kunnen het ondertekende en uitgeprinte formulier tonen aan de balie van de bibliotheek SW en de handleiding daar in ontvangst nemen.

Voor vragen graag contact opnemen met Marijke van Kester kester@library.leidenuniv.nl en Kimberly Kuiper k.c.kuiper@fsw.leidenuniv.nl 
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.