Nieuwe portal voor bankbetalingen zonder factuur op het Serviceplein

15 november 2021

Vanaf 15 november kan je op het Serviceplein betalingsaanvragen voor particulieren, zoals proefpersonen, vrijwilligers of restituties indienen via een nieuw portal ‘Aanvraag betalingen per bank - zonder factuur’.

Met dit portal kan je straks je aanvraag, ongeacht het aantal begunstigden, direct indienen met het juiste SAP-nummer. De betalingsaanvraag kan daarna direct veilig worden goedgekeurd door de juiste personen binnen de eigen eenheid of faculteit en aansluitend snel worden verwerkt door het FSSC.

Voordelen op een rij

• Eenvoudige upload in het Serviceplein via een Excel template of handmatige toevoeging van een enkelvoudige aanvraag;
  • Automatische check op volledigheid en juistheid van de aanvraaggegevens, waaronder IBAN en postcode;
  • Behandeling van de aanvraag in een beveiligde omgeving, je verstuurt geen e-mails meer;
  • De status van jouw aanvraag is altijd direct in te zien via het overzichtsscherm;
  • Bijlagen zijn makkelijk toe te voegen en worden automatisch in SAP gekoppeld;
  • Eenvoudige goedkeuring van de aanvraag voor de activiteit- en budgethouder via het Serviceplein.

Vragen?

Kijk voor meer informatie over waar je rekening mee moet houden als je namens de universiteit moet (uit)betalen op deze webpagina, hier vind je ook de handleiding voor dit nieuwe portal. Bij vragen neem contact op met het ASSC Servicepunt via de tegel aan de rechterkant.