Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Oproep Leidse alumni: zou jij opnieuw kiezen voor de Universiteit Leiden?

4 november 2021

Onlangs ontvingen jonge alumni van de Universiteit Leiden van ons een uitnodiging voor deelname aan de Nationale Alumni Enquête. Inmiddels hebben vele alumni hun stem al laten horen, maar we missen nog feedback over jouw opleiding.

Wil je ons hierbij helpen? Vul dan hier de enquête in en win mooie prijzen. Het kost een kwartiertje van je tijd. Zou jij je studie aan de Universiteit Leiden opnieuw kiezen? Vond je vlot een passende baan? Of liep je tegen allerlei hindernissen aan? Kortom, heeft jouw opleiding je goed voorbereid op het leven na de universiteit?

Naar jouw antwoord op die vraag zijn we ontzettend benieuwd. Laat daarom je stem horen en help ons bij het verbeteren van arbeidsmarktvoorbereiding en onderwijs.  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.