Universiteit Leiden

nl en

Facilitair

Tijdelijke wand in Gorlaeus Gebouw voor nieuwbouw fase 2a

30 november 2021

Van 6 december t/m medio januari wordt er een tijdelijke wand geplaatst in het atrium van het Gorlaeus Gebouw. De wand loopt vanaf de begane grond tot aan het plafond van de 4e verdieping en helpt eventuele overlast van werkzaamheden rondom de nieuwbouw van fase 2A te voorkomen.

Waar komt de wand?

De wand wordt geplaatst voor de mintgroene wand aan de voorzijde van het atrium. De wand is geluidwerend en houdt het stof tegen van de bouwwerkzaamheden van fase 2a en de uiteindelijke doorbraak van de wand. De wand blijft staan tot alle werkzaamheden voor de bouw van fase 2a zijn afgerond.

Geluidshinder

Tijdens het plaatsen van de wand kan er mogelijk geluidshinder ontstaan in het atrium. Werkzaamheden die het meest hinder geven, worden gepland buiten de reguliere werk- en onderwijstijden.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact op met de servicedesk.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.