Universiteit Leiden

nl en

Stap vóór 1 januari 2022 over naar Zorg en Zekerheid

24 november 2021

De universiteit heeft voor 2022 weer afspraken gemaakt met Zorg en Zekerheid over een collectieve zorgverzekering. Wil je een een uitstekende zorgverzekering met hoge korting, goede dekking en uitstekende service? Stap dan voor 1 januari 2022 over via www.zorgenzekerheid.nl/universiteitleiden.

Gunstige collectiviteitskorting

Verzeker je je via Universiteit Leiden bij Zorg en Zekerheid, dan krijg je 5% korting op de basisverzekering.  Daarnaast ontvang je 15% korting op het grootste deel van de aanvullende verzekeringen. De basispremie voor de Zorg Zeker Polis 2022 inclusief collectiviteitskorting is € 123,36.

Al (collectief) verzekerd via Zorg en Zekerheid?

Ben je al collectief verzekerd bij Zorg en Zekerheid? Dan hoef je niets te doen. Ben je al bij Zorg en Zekerheid verzekerd, maar maak je nog geen gebruik van onze collectieve verzekering? Regel dit dan vóór 1 januari 2022 via de website van Zorg en Zekerheid. Ook gezinsleden kunnen gebruik maken van dit aanbod: bijschrijven kan eenvoudig via MijnZZ.

Vergelijken en afsluiten

In de online verzekeringswinkel vergelijkt u eenvoudig alle verzekeringen van Zorg en Zekerheid. Er is voor iedereen een passende verzekering: van lage dekking tot zeer uitgebreide voor meer zekerheid. Je kunt ook direct een verzekering afsluiten. Zorg en Zekerheid zegt dan je huidige verzekering op.

Advies nodig?

Zorg en Zekerheid denkt graag met je mee over je wensen en verwachte zorggebruik en adviseert over de mogelijkheden. Je kunt hiervoor mailen of bellen met (071) 5 825 550.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.