Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Onderzoek

Studie of onderzoek in de VS? Meld je aan voor de Fulbright Commission

18 november 2021

De Fulbright Commission the Netherlands wordt door de Nederlandse en Amerikaanse overheid gesubsidieerd om studenten, wetenschappers en docenten uit Nederland en de Verenigde Staten de kans te bieden in elkaars land te studeren, onderzoek te doen of les te geven. Dit gebeurt door studiebeurzen en advies te bieden aan Nederlanders met een belangstelling voor een studie of onderzoek in de Verenigde Staten.

Zo kunnen rechtenstudenten en jonge advocaten met een Fulbright-beurs van $35,000 een LL.M.-programma in de Verenigde Staten volgen. Daarnaast organiseren we op 30 november onze jaarlijkse LL.M. Fair. Tussen 17.30 en 20.00 uur kunnen studenten kennismaken met 40 prestigieuze Amerikaanse universiteiten en hun LL.M.-programma's.

Geïnteresseerde studenten en medewerkers kunnen zich via deze link registeren: https://bit.ly/LLMFairRegistration

Meer informatie over Fulbright-beurzen is te vinden op de website.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.