Tentamenperiode januari 2022 zoveel mogelijk online

18 november 2021

Gezien de coronamaatregelen en oplopende coronabesmettingscijfers in de samenleving bereidt de faculteit zich op dit moment voor op passende scenario's voor onderwijs, onderzoek en de organisatie ervan.

Tentamens

Het is van groot belang in deze tijd duidelijkheid en rust te bieden ten aanzien van toetsing. Er is daarom besloten dat de tentamens in januari 2022 in beginsel online (d.w.z. voor studenten vanuit huis) plaatsvindt. Eventuele uitzonderingen kunnen worden overlegd met de opleidingsdirecteur van de betreffende opleiding.

Het dringende verzoek van het faculteitsbestuur is om uiterlijk 1 december a.s. de definitieve tentamenvorm kenbaar te maken bij de roosteraar (rooster@law.leidenuniv.nl) en te vermelden in Brightspace. Dan weten de studenten op tijd hoe zij zich het beste kunnen voorbereiden.

Vragen & ondersteuning?

Bij vragen of voor extra assistentie kunnen jullie terecht bij het LTC.