Universiteit Leiden

nl en

ICT

Test jouw cybersecurity kennis en win een teamuitje

5 november 2021

Je kunt niet meer meedoen aan de quiz. De winnaars ontvangen binnenkort een bericht. Bedankt voor je deelname! Je kennis op het gebied van cybersecurity uitbreiden kan natuurlijk altijd.

---

De afgelopen maand hebben we meerdere tips rondom cybersecurity gedeeld. Nu is het tijd om jouw kennis van dit onderwerp te testen. Doe mee aan de quiz en maak kans op een leuk teamuitje: een Escape Room Truck! De Escape Room Truck is een vrachtwagen waarin een Escape Room over cybersecurity is gebouwd. Wil jij met jouw team de puzzels van deze truck kraken? Je hebt tot vrijdag 19 november de tijd om mee te doen aan de quiz. De week daarna ontvangen de winnaars (maar liefst 10 personen) een e-mail.

Fris je kennis op

De quiz is gebaseerd op de informatie uit de eerder gedeelde ‘tips and tricks’ en de e-learning modules van Awaretrain. Wil je jouw kennis een beetje opfrissen voordat je aan de quiz meedoet? Lees dan de ‘tips and tricks’ (zie rechterkolom) nog eens na en volg de online modules

Deelnemen aan de Escape Room Truck

De Escape Room Truck is een vrachtwagen waarin een Escape Room over cybersecurity is gebouwd. Tien winnaars mogen met hun team van maximaal acht personen de uitdaging aangaan. Gezien de huidige coronamaatregelen en de oplopende besmettingscijfers zullen we de Escape Room op een later moment inplannen. 
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.