Universiteit Leiden

nl en

Update coronavirus: Mondkapjesplicht per 6 november, nieuw campusprotocol

3 november 2021

Op 2 november heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen gaan in op zaterdag 6 november. Op vrijdag 5 november verschijnt een nieuwe versie van het Campusprotocol, waarin de nieuwe maatregelen zijn te vinden. 
 
De belangrijkste wijzigingen vanaf 6 november zijn: 

  • In de universiteitsgebouwen ben je weer verplicht om een mondkapje te dragen als je je verplaatst. Als je zit mag het mondkapje af. 
  • Het thuiswerkadvies wijzigt naar 'werk minstens de helft van de werktijd thuis'. Ook geldt de oproep om drukte te mijden, waar mogelijk 1,5 meter afstand te houden en waar mogelijk buiten de spits te reizen.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.