Universiteit Leiden

nl en

ICT, Onderwijs

Beperkingen gebruik uSis 15 en 16 december tussen 12.30 en 17.00 uur

9 december 2021

Op 15 en 16 december is uSis tussen 12.30 en 13.00 uur niet bereikbaar. Gebruikers die om 12.30 uur zijn ingelogd, worden automatisch uitgelogd. In de uren daarna verloopt het inloggen via een ticketingsysteem. Dit kan betekenen dat het inloggen in het systeem enige tijd kan duren. We verzoeken je alleen gebruik te maken van uSis in zeer dringende gevallen en enkel werkzaamheden uit te voeren die weinig capaciteit van uSis vragen.

Waarom is uSis niet bereikbaar?

Op 15 en 16 december gaat de inschrijfperiode voor respectievelijk bachelor- en masterstudenten voor vakken en tentamens voor het tweede semester van start. Omdat het gedurende de eerste uren na de start zo druk kan worden dat uSis overbelast kan raken, wordt een ticketingsysteem ingezet om uSis te beschermen én om ervoor te zorgen dat gebruikers weten waar ze aan toe zijn. 

De aanleiding

Binnen het programma Harmonisatie Onderwijslogistiek is in samenwerking met alle faculteiten een nieuw en geoptimaliseerd inschrijfproces opgesteld. Onderdeel hiervan is dat er vanaf het studiejaar 2021/2022 een eenduidige en duidelijke startdatum voor de inschrijfperiode voor alle studenten geldt. Om te voorkomen dat uSis te zwaar belast wordt op dit piekmoment, is inzet van het ticketingsysteem nodig. 

Hulp bij vragen

Bij vragen over het ticketingsysteem en de inzet hiervan kun je terecht bij de Helpdesk van het ISSC

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.