Universiteit Leiden

nl en

Corona-update: situatie na de kerstvakantie

23 december 2021

Tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december zijn er nieuwe landelijke maatregelen afgekondigd, waaronder ook een harde lockdown tot minstens 14 januari. Naar alle waarschijnlijkheid zal de situatie direct na de kerstvakantie niet veranderen. Dat betekent dat het onderwijs, met uitzondering van practica, online zal plaatsvinden. De tentamens die gepland staan na de kerstvakantie gaan zoveel mogelijk fysiek door. Wil je weten wat de nieuwe maatregelen voor onze faculteit en voor jou betekenen? Kijk dan in het coronadossier. 

Lees de nieuwste corona-update.

In het coronavirusdossier vind je de laatste updates met betrekking tot de nieuwe overheidsmaatregelen.

Coronavirus updates
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.