Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Doe mee aan de Eindejaarswandeling van de FSW

19 december 2021

De feestdagen zijn een periode van verbondenheid. Veel collega’s hebben de behoefte om elkaar te zien en te spreken. Daarom organiseert de Faculteit der Sociale Wetenschappen op 20 en 21 december 2021 een eindejaarsevenement in de buitenlucht: maak met een teamgenoot een Eindejaarswandeling!

Hoe werkt het?

Maak een wandeling in je eigen woonplaats samen met maximaal één collega en haal onderweg een warm drankje to-go.

Woon je in Leiden? Dan kun je de Eindejaarswandeling door het Singelpark maken. Begin in het Pieter de la Courtgebouw en haal twee consumptiebonnen voor koffie, thee of chocolademelk to-go op in het FSW-café. Een daarvan kun je inleveren in het Literair café in het Lipsiusgebouw (of andere faculteitscafés die niet op de route liggen); de tweede lever je in bij het FSW-café als je weer terugkomt en hier ontvang je ook een klein presentje. 

Download hier een kaart van de Singelparkroute

Let op: vanwege werkzaamheden op de Langegracht is de wandelroute omgeleid. Volg de omloopborden van de gemeente om op koers te blijven. 

Praktische informatie

  • In Leiden kun je de wandeling op 20 en 21 december 2021 maken tussen 8:00 uur en 16:30 uur (uiterlijke tijd om terug te keren in het Pieter de la Courtgebouw). 
  • De volledige Singelparkwandeling plus koffie duurt ongeveer 2 uur. 
  • Aanmelden is niet nodig. 

Draag bij aan de facultaire kerstwens

De parken van de Singelparkroute zijn met elkaar verbonden door de herkenbare, unieke Parkbruggen. Maak een vrolijke foto met je medewandelaar op 1,5 meter afstand op een van de bruggen, stuur hem naar nieuwsredactie@fsw.leidenuniv.nl en draag bij aan de digitale kerstkaart van de faculteit! 

Wandel je niet in Leiden? Maak dan een feestelijke foto op een brug in je eigen woonplaats om toch mee te doen aan de digitale kerstkaart.

De brugfoto's worden op 22 december 2021 in een nieuwsbericht verzameld en op de medewerkerswebsite gedeeld. Vergeet niet om feestelijke kleding of een kersttrui aan te trekken voor de foto.

Let op de geldende maatregelen 

Neem tijdens de wandeling de coronamaatregelen in acht die op dat moment van toepassing zijn. Dat betekent: 

  • Wandel met maximaal 1 ander persoon.
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Draag een mondkapje in de universiteitsgebouwen.
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.