Feestdagen, verplichte vrije dagen en verlofaanvragen

13 december 2021

De universiteit is gesloten van 25 december tot en met 1 januari. In deze periode vallen de officiële feestdagen: 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Daarnaast zijn er een aantal verplichte vrije dagen: 27, 28, 29, 30 en 31 december. Deze dagen zijn al afgeschreven van je verlofsaldo.

Andere vrije dagen rond de feestdagen

Ben je niet aanwezig van 20 t/m 24 december? Voor die dagen moet je vrij nemen via Self Service. Geen toegang? Probeer het via Remote Werkplek > SAP Self Service.

Bibliotheken

De Universiteitsbibliotheek (UB) is tussen kerst en Nieuwjaar geopend. Alle andere bibliotheeklocaties van de UBL zijn gesloten vanaf 24 december 18:00, tot en met 1 of 2 januari 2022.

ISSC Helpdesk, PSSC en FSSC

De ISSC Helpdesk, het PSSC en het FSSC zijn eveneens gesloten van 25 december tot en met 1 januari.