Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Onderzoek

Maximaal aantal open access artikelen bij Emerald bereikt

9 december 2021

De open access-overeenkomst die namens de Nederlandse universiteiten met uitgeverij Emerald is gesloten, is van toepassing op maximaal 57 artikelen per jaar in de traditionele tijdschriften van Emerald en 14  op het Emerald Open Research platform.

Dit maximumaantal artikelen bij Emerald is nu bereikt met als gevolg dat geaccepteerde artikelen van corresponderende auteurs verbonden aan Nederlandse universiteiten tot en met 31 december 2021 niet langer in open access worden gepubliceerd. Artikelen die op of na 1 januari 2022 worden geaccepteerd zullen weer open access worden gepubliceerd zonder kosten voor de auteur.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met openaccess@library.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.