Sociaal

Meld je aan voor de leesclub over juridisch onderwijs

21 december 2021

Lees je graag boeken over (juridisch) onderwijs en lijkt het je leuk om hier met collega-docenten over door te praten? Meld je dan aan voor de leesclub juridisch onderwijs voor docenten van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, een initiatief van de Learning and Teaching Community (LTC). Het plan is om drie keer per jaar een boek over (juridisch) onderwijs te bespreken. Alle docenten van de FdR zijn van harte welkom om lid te worden!

De eerste keer bespreken we ‘The Courage to Teach’ van Parker J. Palmer. De tweede keer ‘Modernising Legal Education’ onder redactie van Catrina Denvir. Daarna bepalen we steeds gezamenlijk het volgende boek. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 15 maart 2022 vanaf 15.15 tot 17.00 uur in de Global Lounge. Tussen 15.15 en 15.30 uur is er inloop en na afloop is er ruimte voor een borrel.

Mail naar ltc@law.leidenuniv.nl om je aan te melden of voor meer informatie. We zien uit naar inspirerende bijeenkomsten!