Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek, Onderzoek

Nu beschikbaar: Textual History of the Bible

8 december 2021

Studenten en medewerkers van de Universiteit Leiden hebben vanaf nu toegang tot Textual History of the Bible. Dit is een digitale versie van de gelijknamige uitgave van Brill, die voor elk boek uit de Hebreeuwse Bijbel/Oude Testament en de deutercanonieke boeken uitvoerig het onderzoek naar de tekstgeschiedenis bespreekt. Het naslagwerk is gezamenlijk aangekocht door het NINO en Universitaire Bibliotheken Leiden.
 
Beschikbaarheid
Textual History of the Bible is te raadplegen via Catalogus > Find Databases.
 
Studenten en medewerkers kunnen de bron vanuit huis raadplegen door gebruik te maken van hun ULCN-inloggegevens.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.