Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Onderteken het Manifesto Research and Innovation for the Future of Europe

15 december 2021

Dit voorjaar is het startschot gegeven voor de Conferentie over de Toekomst van Europa. Alle inwoners van 27 lidstaten van Europa zijn uitgenodigd om na te denken over hoe we in Europa willen leven. Het ‘Manifesto Research and Innovation for the Future of Europe‘ is opgesteld om een oproep aan de Conferentie te doen om de komende maanden onderzoeks- en innovatiekwesties te bespreken en uit te diepen, zodat deze een centrale plaats krijgen in het debat over de toekomstige uitdagingen en prioriteiten van de EU. Dit Manifesto is inmiddels door Universiteit Leiden als onderdeel van de LERU en als lid van de Coimbra Group ondertekend.

Ook jij kunt het Manifesto ondertekenen

Wil jij dat de EU meer aandacht besteedt aan onderzoeks- en innovatiekwesties? Onderteken dan het Manifesto! Ook jij kunt jouw steun voor het Manifesto uitspreken.

Onderteken het Manifesto

Denk na over het Europa van morgen

De voormalig Minister van Buitenlandse Zaken heeft de universiteit opgeroepen om de conferentie onder de aandacht van onze studenten en medewerkers te brengen. Ook jij als wetenschapper, medewerker of student van de universiteit bent van harte uitgenodigd om bij te dragen. Op de website van de Conferentie vind je meer informatie over hoe jij jouw ideeën kunt delen. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.