Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Tweede Bijeenkomst Cultures of Victimology

3 december 2021

Graag zouden we u uitnodigen voor de tweede bijeenkomst van Cultures of Victimology, ditmaal in de vorm van een eendaags symposium, op 24 juni 2022 in het Kamerlingh Onnes Gebouw.

Wij definiëren ‘culturele victimologie’ als het onderzoeksgebied dat slachtofferschap, in de breedste zin, en de reacties daarop bestudeert vanuit cultureel perspectief. Dit evenement heeft als doel om wetenschappers uit vele verschillende vakgebieden met een onderzoeksinteresse in culturele perspectieven op slachtofferschap samen te brengen. Zo kunnen wij van elkaar leren, zodat we in de toekomst kunnen samenwerken en uiteindelijk baanbrekend nieuw interdisciplinair, namelijk cultureel victimologisch, onderzoek kunnen creëren.

Meer informatie hier.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.