Update 20 december 2021: lockdown en gevolgen voor het onderwijs

20 december 2021

Afgelopen zaterdagavond is een volledige lockdown tot 9 januari 2022 afgekondigd voor het onderwijs. Hierbij de belangrijkste punten voor het onderwijs van deze week, maandag 20 december t/m 24 december 2021.

• Al het fysieke onderwijs in deze week zal niet doorgaan, met uitzondering van practica, zoals Moot Court. Dat kan op locatie doorgaan.
  • We kunnen op deze korte termijn niet verwachten dat gepland fysiek onderwijs wordt omgezet naar online, maar vragen docenten zelf het onderwijs deze week passend in te vullen en dit te communiceren via Brightspace.
  • Docenten die voor het geven van online onderwijs naar de universiteit willen komen, hebben hiervoor toestemming. Reserveer hiervoor een onderwijsruimte met opname-/livestreamvoorziening.
  • Het verzoek aan ieder vak om zo spoedig mogelijk de studenten via Brightspace te informeren hoe en waar het vak dan wordt aangeboden. Voor studenten is Brightspace het primaire communicatiekanaal voor deze informatie.
  • We begrijpen dat dit heel kort dag is. Neem daarom bij urgente vragen meteen contact op met je opleidingsdirecteur en/of het LTC.
  • De tentamens in januari gaan door zoals gepland.
  • Kritische processen (onderwijsondersteuning, studieadvies, techniek, beveiliging, e.d.) kunnen op locatie doorgang vinden.
  • Docenten en ondersteunend personeel benodigd voor onderwijsactiviteiten worden gezien als cruciale beroepen. Vraag de brief aan bij het PSSC Servicepunt als dat, ten behoeve van noodopvang, bevestigd moet worden.
  • Fysieke afstudeerceremonies in december zijn geannuleerd. Informatie hierover ontvangt de student via het Onderwijs Informatie Centrum.
  • Doorloop altijd de corona-check voordat je naar onze gebouwen komt.
  • Maak je je zorgen? Neem dan direct contact op met je leidinggevende.

We realiseren ons dat deze lockdown veel impact heeft op ieders werk- en privésituatie.

Heb je nog vragen over de maatregelen, kijk dan op de website voor alle actuele informatie.

Heel veel sterkte met deze lockdown, zorg goed voor jezelf en je naasten.