Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

5-min-enquête: Werk jij met open leermaterialen, of zou je dat willen?

28 januari 2022

Ben je bekend met open leermaterialen? Heb jij zelf mooie leermaterialen ontwikkeld en wil je die delen met anderen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van het (her)gebruik ervan? Graag ontvangen we je reactie via een korte enquête van 5 minuten, die ECOLe samen met de Universitaire Bibliotheken Leiden heeft opgesteld. Met jouw input kunnen we de strategie op dit punt uitwerken en de benodigde ondersteuning voor de komende jaren organiseren.

Klik hier om naar de enquête te gaan. Je kan hem invullen tot en met 14 februari 2022.

Mede namens de vice-decanen alvast dank voor het invullen van de enquête! 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.