Universiteit Leiden

nl en

Bibliotheek

Franse literatuur via Classiques Garnier Numérique

20 januari 2022

Vanaf januari 2022 zijn drie nieuwe e-bookpakketten beschikbaar via het platform van de bekende literaire Franse uitgever Classiques GarnierBibliothèque de littérature du XIXe siècle (2009-2022), Bibliothèque de littérature du XXe siècle (2009-2022), en Les Mondes de Rabelais (2012-2022).

Het platform is te vinden onder Find databases, onder de naam “Classiques Garnier Numérique”. Op het platform zelf zijn de collecties te vinden door naar te klikken op “Collections” in de balk bovenaan, en bij “Filtrer” te kiezen voor “Mon abonnement”. Door op “Littérature française” te klikken kun je kiezen uit de drie genoemde pakketten.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.