Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Corona-update vanwege aanstaande persconferentie 14 januari 2022

13 januari 2022

Op vrijdagavond 14 januari is er weer een persconferentie van het kabinet over de huidige coronasituatie en eventuele aanpassingen van maatregelen. Wij kennen de inhoud nog niet, maar hopen dat de campus weer toegankelijk kan worden.

Zodra er meer bekend is, kunnen wij de gevolgen voor onze faculteit in kaart brengen. Daarover berichten we jullie zo spoedig mogelijk. Volg daarvoor de actuele ontwikkelingen in het coronadossier. 

Wij verzoeken jullie om voor studenten eventuele aanpassingen van uw vak in Brightspace te plaatsen. In de studentennieuwsbrief worden studenten op de hoogte gebracht van de algemene update en verwezen naar Brightspace voor actuele informatie per vak.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.