Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Komende deadlines Erasmus+ programma's

21 januari 2022

In februari en maart zijn er verschillende deadlines voor aanvragen bij diverse Erasmus+ programma's. Neem uiterlijk een week voor de deadline contact op met Kathelijne Smits, subsidieadviseur van Studenten-en Onderwijszaken, om de benodigde handtekening van de vicedecaan te regelen.

  • 14 februari - Interne deadline voor de definitieve versie van het projectvoorstel voor Erasmus+ International Credit Mobility (in te dienen bij de subsidieadviseur van Studenten- en Onderwijszaken)16 februari - Deadline voor Erasmus+ Joint International Master Programmes
  • 17 februari - Deadline voor Erasmus+ Capacity Building in Higher Education
  • 1 maart - Deadline voor Erasmus+ Jean Monnet-activiteiten
  • 23 maart - Deadline voor Erasmus+-projecten in Cooperation Partnerships

Meer informatie

Meer informatie over de programma's vind je  op de medewerkerswebsite -  Onderwijssubsidie aanvragen en op Erasmus+ Subsidie voor het hoger onderwijs  

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.