Universiteit Leiden

nl en

PhD’s en Postdocs: bezoek de nieuwe online leeromgeving voor HRM L&D trainingen

24 maart 2022

Ben je een PhD kandidaat of Postdoc en wil je je inschrijven voor een training van HRM Learning & Development? Vanaf 12 januari 2022 gaat dit via een nieuw online systeem. Je kan deze online leeromgeving vinden via het Serviceplein of via de registratielink op de pagina van de desbetreffende training op de medewerkerswebsite. Inloggen gaat via je ULCN-account. 

Via deze online omgeving kan je onder andere gemakkelijk:  

  • Een overzicht inzien van alle trainingen van HRM Learning & Development voor jonge onderzoekers. 
  • Jezelf in- en uitschrijven voor een training. 
  • Informatie vinden over jouw training (tijd en locatie). 
  • Je opleidingshistorie inzien. 
  • Je certificaten terugvinden. 

Sta je al ingeschreven voor één of meerdere trainingen in 2022? Geen zorgen! Je inschrijvingen worden automatisch meegenomen. 

Ben je promovendus bij het LUMC? 

Dan vind je de online omgeving via de registratielink op de cursuspagina van de medewerkerswebsite van de Universiteit Leiden. Als je jezelf nog niet eerder hebt ingeschreven voor een training, dan dien je een nieuw account aan te maken. Heb je jezelf al vóór 12 januari 2022 ingeschreven voor één of meerdere trainingen, dan is er al een account voor je aangemaakt en ontvang je binnenkort meer informatie via de mail. 

Hulp nodig bij de weg vinden binnen de online leeromgeving? Bekijk dan de Quickguides, die je door de belangrijkste functies heen leiden. Je vindt ze op de webpagina Trainingsaanbod - Universiteit Leiden. Mocht je vraag en het antwoord hier niet bij staan, neem dan contact op met HRM Learning & Development.

Screenshot Learning Development Environment
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.