Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs

Uitnodiging lunchbyte 27 januari: hybride onderwijs in 2022

20 januari 2022

Voor het begin van het tweede semester bieden wij vanuit de Learning and Teaching Community graag extra advies en daarbij ook de mogelijkheid tot kennisuitwisseling en het delen van ervaringen en tips & tricks bij het vormgeven van hybride onderwijs. Graag nodigen wij u daarom uit voor een digitale lunchbyte op 27 januari, 12.15-13.00. 

De lunchbyte zal plaatsvinden in de LTC | Learning and Teaching Community (MS Teams). Tijdens deze bijeenkomst zal worden teruggeblikt op het afgelopen jaar maar ook worden vooruitgeblikt naar het aankomende jaar.

De lunchbyte richt zich op alle docenten van de FdR en is voor iedereen toegankelijk. 

U kunt zich aanmelden voor de lunchbyte via de volgende link: https://www.formdesk.com/universiteitleiden/form7215

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.